Lägg en skiva lantbröd i varje skål och toppa med riven ost. 1 liter tunt skivad gul lök25 g smör1 tsk salt1 tsk socker3 msk vetemjöl1 liter oxbuljong (stark)2 dl vitt vin1 msk konjak3 msk repade timjanblad4 dl riven gruyèreostlantbröd i skivorStek löken mjuk och blank i smöret på låg värme under lock i ca 15 minuter. 2 dl vitt vin
2 dl vitt vin, Chardonnay eller Pinot Blanche. 1 baguette eller lantbröd i tärningar. Om man vill spetsa till ostmassan kan tillföra 1 tsk fransk senap. 2 dl vitt vin, Chardonnay eller Pinot Blanche. 1 baguette eller lantbröd i tärningar
Bröd till krutonger jag brukar beräkna en tjock skiva per person av bröd typ lantbröd. Bröd till krutonger jag brukar beräkna en tjock skiva per person av bröd typ lantbröd
4 skiva(or) lantbröd. 1 dl vitt vin, torrt. 1. Värm ugnen till 275 grader. 2. Skala och skiva löken fint. Fräs den mjuk i smör 5-10 minuter men låt den inte få färg
Annars är det gott med tapenade på vanligt vitt bröd som fransktlantbröd eller liknande. 1 bröd Saftigt rågbröd med svarta oliver & valnötter med svag sälta av sardeller
grillat vitt bröd med olivolja, salt och grovmalen svartpeppar. Bindellas viner lagras i två olika storlekar av tunnor av fransk ek beroende på vilken jordmån vindruvorna vuxit i
Annars är det gott med tapenade på vanligt vitt bröd som fransktlantbröd eller liknande. 1 bröd Saftigt rågbröd med svarta oliver & valnötter med svag sälta av sardeller
Det här är vårt franskalantbröd - favoritbrödet - fast bakat med lite surdeg. Lantbrödet är lättarbetat men med en del väntetid för jäsningen och innan dess med surdegen