Blanda först alla torra ingredienser, gärna i en degblandare. Blanda sedan jästen i det fingervarma vattnet och tillsätt därefter äggvita, rapsolja och den ljusa sirapen
Blanda först alla torra ingredienser, gärna i en degblandare. Blanda sedan jästen i det fingervarma vattnet och tillsätt därefter äggvita, rapsolja och den ljusa sirapen
Ett vittformbröd al'a Leila. Idag blev det ett brödbak till barnen. ) Efterom det är så att vetemjöl special är ett mycket bättre jäsmjöl så har jag alltid använt det, men det är ju mycket mera gluten i specialen
dela och forma till runda eller avlånga kuvertbröd,avlånga portionsbaguetter eller släta formbröd. lägg kuvertbröden och baguetterna på smorda eller bakplåtsklädda plåtar och formbröden i raka brödformar
Grunddegen är densamma som till vanligt vittformbröd med mjuk skorpa, men jag bytte ut en del av vetemjölet mot grahamsmjöl och tillsatte linfrön för att få ett lite nyttigare bröd
Ett vittformbröd som håller sig mjukt och färskt länge. Jag har använt durramjöl som är ett näringsrikt och naturligt glutenfritt fullkornsmjöl som ger bra bakegenskaper och god brödsmak
Nja, jag lovar förstås ingenting, men nog har du bättre förutsättningar att komma i toppform än om din morgonmacka består av en skiva vitt rostbröd med marmelad
1 skiva vittformbröd (dagsgammalt), rivet. 1 skiva vittformbröd (dagsgammalt), rivet. Att fläka ut fläskfilé och banka, lägga på fyllning och rulla ihop - det tycker jag är ett bra sätt att tillaga och variera köttet
4 skivor vittformbröd 1 avokado Gör så här. 4 skivor vittformbröd. Fredag, oh happy day. Förutom att jag är trött som få just nu så har dagen varit toppen