Vitlöksstekt recept

Paolos vitlöksstekta kycklinglår med ärt- och basilikakräm

Paolos vitlöksstekta kycklinglår med ärt- och basilikakräm

Ingredienser Portioner. 4 Kyckling 900 g fast potatis 2 röda paprikor 2 tomater 2 msk olivolja salt och peppar 1 kg kycklinglår 3 vitlöksklyftor Syrad lök 1 gul lök 1/2 citron Ärt- och basilikakräm 1 dl vispgrädde 250 g gröna ärter 1/2 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Vitlöksstekt kycklingbröst

Vitlöksstekt kycklingbröst

Ingredienser Portioner. 8 1200 g kycklingbröstfilé 3 msk olivolja 2 rivna vitlöksklyftor 2 tsk salt 1 tsk grovmalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Vitlöksstekta räkor med zucchini

Vitlöksstekta räkor med zucchini

Servera som förrätt eller lättare huvudrätt. Om man vill kan man servera ett gott bröd till. Vitlöksstekta räkor med zucchini
Vitlöksstekta haricots verts

Vitlöksstekta haricots verts

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram haricots verts , färska 1 st röd lök 2 klyfta(or) vitlök 4 tsk olivolja 2 krm salt Köp receptet
Vitlöksstekt fläskkotlett med rostade grönsaker

Vitlöksstekt fläskkotlett med rostade grönsaker

Hittade ett recept på ICA. se som jag kan rekommendera. Gudomligt gott. 4 portIngredienser. 800 g fast potatis1 zucchini1 röd paprika1 rödlök2 msk oljasalt och peppar600 g fläskkotletter2 vitlöksklyftor1 msk tomatpuré1/2 grönsaksbuljongtärning1/2 tsk torkad timjan2 dl vattenGör så här
Vitlöksstekta glaskrabbor

Vitlöksstekta glaskrabbor

Rör ihop smöret med vitlök och worchestershiresås. Torka krabborna torra. Mjöla och salta dem lätt. Stek dem hårt i matolja med ovansidan nedåt tills de har fått ordentilgt med färg, men utan att de bränns
Risonisallad med vitlöksstekt halloumi

Risonisallad med vitlöksstekt halloumi

Ingredienser Portioner. 4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3