D 2 dl Majonnäs. Pressa vitlöken i en vitlökspress häll i det i en skål med majonäsen, rör om och häll i Salt, peppar och Citronsaft efter tycke om smak
1 msk Dijonsenap1 dl majonnäs1 stor vitlöksklyfta - pressadrivet skal och saft av en lime½ kruka persilja½ kruka dill5 dl Turkisk yoghurt - ev laktosfri1 tsk kryddblandning Himalayas Höjder - eller annan blandning, t ex italiensk salladskrydda eller Persailladeca ½ tsk saltca 10 varv med vitpepparkvarnenFinhacka dill och persilja. 1 dl majonnäs
Vitlökssås. 3/4 dl majonnäs. 3/4 dl majonnäs. Ö-liv och lata, lediga, sköna dagar. Hallonbåten tar oss med på äventyr och det enda vi kan önska är att dagarna inte ska ta slut
Mixa ihop spenaten med senap, vitlök och en deciliter av vardera majonnäsen och yoghurten. Mixa till en slät röra, och rör sedan ned resten av majonnäsen och yoghurten
12 msk majonnäs. 13 dl gräddfil 2 msk majonnäs 3 vitlöksklyftor Salt Svartpeppar gärna grovmalenRör ihop majonnäs och gräddfil så det blir slätt Pressa i vitlöken och tillsätt lite salt och svartpeppar