Ingredienser Portioner. 3 dl 2 vitlöksklyftor 1 dl grovhackad persilja 2 1/2 msk vatten 2 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Här kommer recept på en smakrik, stark och god sås där rostad vitlök mixas med ägget för att sedan skapa en majonnäs med hjälp av oljan som vitlöken rostats i
Serveras med vitlöksmajonnäs och baguette. Det var längesen jag gjorde den här fiskgrytan, och av nån anledning kom jag på att det var dags att göra den igen
Saffranet och vitlöksmajonnäsen gör att soppan lite festlig. Vitlöksmajonnäs (fuskvarianten). Den här fisksoppan/fiskgrytan har ingått i min standardrepertoar de senaste 10-12 åren
Hetta upp och servera genast, gärna med vitlöksmajonnäs och ett varmt bröd. Vitlöksmajonnäs kan du göra lätt genom att smaksätta 2 dl vanlig majonnäs med 3-4 pressade vitlöksklyftor, 1 tsk tomatpuré 1 tsk vitvinsvinäger, 1 krm salt och lite kajennpeppar (för 4 port)
½ dl vitlöksmajonnäs. Ta efter behov. Smaka av. När jag oftast ska göra ett recept som innehåller kryddor så går jag inte efter måtten på receptet, utan jag börjar försiktigt tills jag får den smak som JAG vill ha