Jag tänkte att jag skulle ge ert ett kanonrecept på goda inlagda vitlöksklyftor. Mängden kryddor är egentligen inte så noga, det viktigaste är att oljan alltid täcker vitlöksklyftorna
Jag har gjort det igen, en ny smak med marinerade vitlöksklyftor. Jag har smakat av marinaden då den kokat upp, så jag tror att vitlöksklyftorna kommer att bli riktigt kanon-goda
Ett supergott sätt att spara vitlöksklyftor är att marinera dem i honung, senap och chili. Skala vitlöksklyftorna och låt dem puttra i rikligt med olivolja i någon minut
Igår när vi veckohandlade fick jag syn på marinerade vitlöksklyftor i hyllan, det har vi inte ätit på hur länge som helst så en sådan fick följa med hem
Här följer mitt recept på vitlöksklyftor som är marinerade med timjan och dragon. Häll vitlöksklyftor och vitvinsvinäger i en kastrull, låt koka upp och stå någon minut
Kycklingfiléer med ugnsrostade vitlöksklyftor. Skala vitlöksklyftor. Lägg på ugnsfat med vitlöksklyftor runtom, ringla över olivolja och salta vitlöken lite lätt
Inspiration till det här receptet hittade jag på "Remsans bistro", det verkade intressant med marinerade vitlöksklyftor i och dessutom var det väldigt få ingredienser vilket passar mig bra