Lägg ner strömmingsfiléerna och rör om så att sås och fisk blandas ordentligt. Lägg upp strömmingen på ett serveringsfat och dekorera med löjrom och dill
I december testade jag att använda saltad svamp istället för strömming. I många år lagade jag en vitlöksgravad stömming enligt ett recept från fiskrestaurangen cattelein i Stockholm
Jag har själv gjort två burkar champinioner och kommer att testa dem lite senare iår som ett komplement till riska men också som en vegetarisk variant av vitlöksgravadströmming och vanlig traditionell inlagd sill
Vitlöksgravadströmming. Gå inte förbi de obligatoriska klassikerna inlagd- och senapssill, de mjälla inlagda strömmingarna, hans vitlöksgravadeströmming med löjrom, den utsökta marinerade anjovisen ( se recept nedan) och innovationen ålrökt sill
Vitlöksgravadströmming. Gå inte förbi de obligatoriska klassikerna inlagd- och senapssill, de mjälla inlagda strömmingarna, hans vitlöksgravadeströmming med löjrom, den utsökta marinerade anjovisen ( se recept nedan) och innovationen ålrökt sill