Nu råkar vi ha tillgång till vitlöksgräs i vår lilla trädgård, men det går lika bra med gräslök. Att dekorera med forellrom och några strån vitlöksgräs var vårt sätt att få rätten att se mer tilltalande ut vid serveringen, men forellromen smakar dessutom väldigt gott
2 msk finhackade örter, till exempel rosmarin, salvia, oregano, vitlöksgräs. 2 msk finhackade örter, till exempel rosmarin, salvia, oregano, vitlöksgräs
Vitlöksgräset i mitten, en ny råvara för min del. vitlöksgräs. När du är tio minuter från vrålhungrig rör du ner rivet citronskal, grädde, hacka vitlöksgräs (har du inget sånt men ändå vill ha vitlök i så tar du en klyfta och fräser med i slutet på lökfräset) och smakar av med salt och svartpeppar
Blanda samman yoghurt, honung, spiskummin och vitlöksgräs. Ringla över vitlöksgrässåsen och servera. Skiva rödbetorna och varva med skivade tomater och häll över vitlöksgrässåsen
Ett av mina små projekt är vitlöksgräs. Jag har en hel hög med oavslutade blogginlägg som väntar på att få se världens ljus, men det har inte vimlat av stunder med lust att sätta mig vid datorn, så de får vänta en liten stund till
Blanda yoghurten och vitlöksgräset. 1 kruka(or) Swegro vitlöksgräs , finhackad. Mixa kycklingbrösten och hälften av spenaten tillsammans med 1 1/2 tsk salt och 1 msk olivolja i en matberedare
Hacka vitlöksgräset. Blanda nu couscous med löken, vitlöksgräset, koriandern, chilin, jungfruoljan, sesamoljan, avokadon, gurkan och citronsaften och smaka av med salt och peppar