Sitter och morgonmyser i köket med en kopp kaffe. Älskar att det är helg igen och familjen ledig. Idag ska vi titta på Tim som har hockeymatch och sedan försöka fixa lite mer i Millys rum
Ikväll när Patrik precis hade tänt vår grill så kom världens regnskur. Tack och lov har vi lock på grillen så det gick att slutföra grillningen trots allt
Blanda ihop smör, hackad färsk timjan, zest från 1/2 citron och en pressad vitlöksklyfta. Fördela smöret i klubborna genom att försiktigt stoppa in det under skinnet på kycklingklubborna, salta och peppra ovansidan
Gör ett hål rakt igenom längs mitten på kotlettraden med ett rengjort brynstål. Blanda persilja och vitlök och tryck in i hålet från båda håll, så mycket som det går
När allt är färdigt blanda i en hackad mozarella och ett par dl riven ost (jag använde parmesan) och lite oliver (hade zetas gröna vitlöksfyllda)Lägg i fyllning i bröd
Första kvällen en kopp thé och en plocktallrik i hotellets fina bar, med en fantastiskt god Salami, Vitlöksfyllda Oliver, Tapenade och Färskostfylld Paprika
3 dl urkärnade vitlöksfyllda gröna oliver. 3 dl urkärnade vitlöksfyllda gröna oliver. Idag gjorde jag tapenade som jag har varit sugen på att testa en tid nu, aldrig ätit det tidigare och det var såå gott
Snart är påsken här och i och med det finns det mer och mer fräscha primörer i butikerna, sparris och salladslök för att nämna två, och igår passade jag därför på att göra en riktig fantastiskt grillmiddag med vad som är ett av de bästa rödvin jag smakat på ett bra tag