Vitlöksbröd spanien recept

Vitlöksbröd nästan som i Spanien

Vitlöksbröd nästan som i Spanien

Börja med att värma ugnen till 225 grader. Dessa går snabbt att göra så ugnen bör vara beredd. -). Skär frallorna i halvor
Vitlöksbröd nästan som i Spanien

Vitlöksbröd nästan som i Spanien

Börja med att värma ugnen till 225 grader. Dessa går snabbt att göra så ugnen bör vara beredd. -). Skär frallorna i halvor
Vitlöksbröd från Spanien.

Vitlöksbröd från Spanien.

Börja med att mixa vitlök med lite hackad persilja och salt, blanda i olivoljan. Blanda ut jäst i den fingervarma vattnet, tillsätt mjölet, blanda i vitlöksblandningen, arbeta degen i ca 15 minuter i maskin till en mjuk och smidig deg
Värmande vintermat - löksoppa

Värmande vintermat - löksoppa

Ta ut soppskålarna, garnera med en kvist färsk timjan och servera ihop med vitlöksbröd och ett glas vitt vin
Middag på Il Corso

Middag på Il Corso

Uppskuren salami, parmaskinka, bruschetta, inlagd kronärtskocka, vitlöksbröd och grillad zucchini med mycket olivolja
Ömsom ris, ömsom ros, och ett totalhaveri

Ömsom ris, ömsom ros, och ett totalhaveri

Men räkor eller ej, efter åtta nummer av salt skriker kroppen efter socker, och vi bestämmer oss för att låta scampiagget stå tillbaka för sockersuget – tills crema catalana presenteras som crème brûlée, fast från Spanien
Spansk tonfisksallad

Spansk tonfisksallad

Servera, gärna med ett gott bröd eller vitlöksbröd. Den här salladen såg dagens ljus i sydspanien när vi behövde en snabb god lunch men inte hade så där väldigt många saker i kylen
Gårdagen!

Gårdagen!

Vitlöksbröd. Jag älskar verkligen spansk mat, och nu längtar jag ÄNNU mer efter att få åka till Spanien igen
Sista "skolveckan" på jobbet

Sista "skolveckan" på jobbet

Vitlöksbröd till förrätt, Oxfilé m potatis gratäng & rödvinssås till huvudrätt & kladdkaka till efterrätt

Våffeldag, Aw och arvingen på vift

Såklart vitlöksbröd till förrätt. I Tors morse flög arvingen till Spanien med sin pappa och farmor. I ons var det våffeldagen

Annorlunda vitlöksbröd

Skiva 6-8 brödskivor, och dela de största skivorna. Skala vitlöksklyftorna och skiva dem mycket tunt. Vispa upp äggen med salt och peppar, tillsätt vitlöken och blanda ihop äggsmeten

Musslor från Tossa

Bryn lök och vitlök gyllengul, tillsätt vinet koka upp. I med tomater vatten, peppar och buljong koka 10 min