Alltså, vem älskar inte vitlök. Det är verkligen så gott, i alla dess former. Extra gott blir det när det får fräsa tillsammans med övriga ingredienser
Smaskig fredagsmiddag som är klar på mindre än en halvtimme. Kryddorna ger väldigt god smak till köttet och whiskeysåsen gjord på stekskyn blir pricken över i
Vill man inte ha vitlöksbiffar går det bra med vanliga biffar eller köttbullar istället. Vitlöksbiffar med gräddig tomatsås4 port600 g blandfärs1 dl ströbröd2 dl mjölk1 ägg1/2 vitlök solo3 msk rödlök2 tsk vitlökspeppar1 tsk salt1 burk tomatsås med basilika2 dl matlagningsgräddeRör ihop ströbröd och mjölk, låt svälla 10 minuter
Blanda färs, vitlök, paprikapulver, persilja, salt och peppar till en smidig färs. Forma 4-8 biffar. Skär potatisen i skivor, tvätta morötterna och dela dem på längden, skär paprikan i bitar, halvera tomaterna och skär fänkålen i bitar