Mixa basilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Blanda i parmesanost, crème fraiche, majonnäs och sillen i blandningen
Den här aubergine"sillen", men dill och vitlök, kanske kan passa bra nu till midsommar. Rör ihop crème fraiche, vinäger, vitlök, salt, peppar och dill i en skål
Mixa basilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Blanda i parmesanost, crème fraiche, majonnäs och sillen i blandningen
Skiva vitlöken tunt och låt fräsa med utan att få färg. Alosa Caspia som är en släkting till vår Ishavssill, men som lever i Medelhavet och Kaspiska havet
Asiatisk sill med hetta är en ny och spännande sillinläggning. Smaker av vitlök, chili, ingefära och koriander ger sillen extra smak 3 dl vatten 2 dl socker 1 dl ättiksprit (12%) 3½ cm ingefära 4 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2. 4 vitlöksklyftor
Romsill med vitlök. Påskens sillar blev favoriter i repris. Citronssill. Äppelsill. Grönt äpple, dijonsenap, lime, gräddfil, gräslök, dill och matjesill
Mixa tomater, basilika och vitlök. Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Blanda ihop sill och sås. 1 förp 5 -minuterssill. 2 st vitlöksklyftor. FISK 1 förp 5 -minuterssill. 2 st vitlöksklyftor
Skala och skiva ingefära och vitlök. Skär sillen i sneda bitar och blanda med lagen. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 3-3 1/2 cm ingefära. 4 vitlöksklyftor. 2 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé