Fräs upp lite snabbt hackad röd chili (ta bort kärnorna) och hackad vitlök. 1 paket Tortellini Prosciutto e Formaggio, 3 dl matlagningsgrädde, 1/2 röd chili, 1-2 msk färsk hackad basilika, 1/2 krm extra stark chilikrydda, salt, peppar, 1 liten vitlök, 1/2 dl chilisås. 1/2 röd chili. 1 liten vitlök
Hacka lök och vitlök och fräs i olja tillsammans med röd currypasta i en kastrull. Kan vara den godaste röda curry-gryta jag ätit – så aromrik smak och mör kyckling (kanske lite för mör)
Ha i alla ingredienser i en skål (riv ner ingefäran och pressa ner vitlöken). Jag bara måste göra detta snart igen och då kanske även ha i lite röd paprika och kanske lite mer grönsaker
Blanda ihop grädde, pesto, vitlök och smaka av med salt och peppar. 100 g röd pesto. 2 vitlöksklyftor, finrivet. 100 g röd pesto. 2 vitlöksklyftor, finrivet
Skala och riv vitlök, gul lök och morötter fint på ett rivjärn. torra röda linser. stor klyfta vitlök. 1. Blötlägg linserna i kallt vatten i minst 30 minuter, men helst i 1 timme
Rör i saffran, vitlök, chili, yoghurt och tomatpure i en större bunke. Saffran/chili/vitlök kyckling (4 personer). 2 pressade vitlöksklyftor. 1 hackad röd chili (skippa kärnorna om du inte gillar riktigt hett). 2 pressade vitlöksklyftor. 1 hackad röd chili (skippa kärnorna om du inte gillar riktigt hett)