När vi kom hem lagade jag en pastasås på kräftstjärtar, parmesan, chili och massa vitlök. Hacka chilin och pressa/finriv vitlöken, fräs i en klick smör i en kastrull
Finhacka vitlökenoch ingefäran. Ansa och strimla purjon tunt. Blanda ner kräftstjärtarna väl avrunna. Smält margarin i en gryta och fräs purjo ochvitlök däri tills den är genomskinlig
Kvällens middag blev en mycket god pasta med kräftstjärtaroch spenat. Fräscht och gott. Låt kräftstjärtarna rinna av och tillsätt dem till spenatfräset
Tillsätt vatten och smula ner buljongen. 12 vitlöksklyftor. 1400 g kräftstjärtar (gärna från norska havskräftor). 1salt och pepparDela och koka potatisen för sig i lätt saltat vatten. 1Dela och skär löken i fina skivor och finhacka vitlöken. 1Fräs lök ochvitlök i smöret direkt i en stor gryta utan att det tar färg. 1Skär övriga rotfrukter i lagom stora bitar och blanda ner i grytan med löken. 1Lägg i några kvistar timjan och låt allt koka tillsammans i ca 15 min. 1Häll i grädde och vin pudra över saffran, blanda runt och lägg i kräftstjärtaroch fisken. 1Smaka av med lite salt och låt allt sjuda tillsammans några minuter
Mjukgör vitlökenoch löken genom att lätt fräsa i lite olivolja i en kastrull. Egentligen hade vi tänkt oss en soppa idag, men sen blev det pasta och efter en titt i skafferiet och kylskåpet blev vi sugna på lite kronärtskocka
Häromdagen gjorde jag denna pastarätt med kräftstjärtaroch spenat. ) Men det är roligt också, nu börjar ett nytt vardagsrum att ta form här hemma och det ska bli väldigt spännande att börja inreda det
Blanda med yoghurten, vitlöken, oljan, vinägern, smaka av. Dela och skala avacadon, vänd runt kräftstjärtarna i lite citronsaft och salt och lägg i avacadon