Skala och finhacka vitlöken. mozzarella. Riv över mozzarella. mozzarella. 2 vitlöksklyftor. Strö över vitlök, chili, citronskal och basilika 1 aubergine 2 vitlöksklyftor 1/2 röd chili
Lägg i den pressade vitlöken i pannan, låt puttra en stund. Dela kycklingen inte helt igenom och längs med, lägg i tomatskivorna och sen mozzarellan och lägg dem i en ugnsform
Skala och skiva vitlöksklyftorna. Riv mozzarellan i bitar. Lägg i vitlöken stek ytterligare någon minut. Servera pastan med bönor, bresaola, mozzarella och mangold
Börja med att lägga basilika, pinjenötter i en matberedare och pressa i vitlöken. Här är pestomozzarellan serverad till en paj , skinka med melon, tzatsiki och en god sallad
Salt peppar, chiliflingor, pepparmix, örtkrydda, vitlökspeppar och aromat. Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomater och babyspenat i Recept kommer här nedanför
Jag smaksatte också fyllningen med vitlök och lite basilika, det gick hem hos alla här hemma. Jag hade en bit grillad kyckling i kylen och efter en liten koll i kylskåpet fanns det även små mozzarellabollar, bacon och färskost