Servera med vitkålssallad majs och grekisk dressing ihopblandat. Klipp bacon eller strimla skinkan strimmla purjon i tunna skivor och champinjonerna i skivor
Servera skinkan gärna med kokt potatis, champinjonsås och en god vitkålssallad. Jul- eller Helgskinkan börjar nu dyka upp i köttdisken och en god skinka kan både vara mager och dessutom lättlagad om man köper den färdigkokt
Servera med t ex vitkålssallad. Skär skinkan i mindre bitar. Lägg skinka och grönkål i pajskalet. 150 g rest av julskinka. 150 g rest av julskinka 100 g färsk grönkål 3 dl Arla Köket® gräddmjölk 3 ägg ½ tsk malen muskot 1 msk grovkornig senap ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 200 g vitkål
Såsen gjorde jag på rysk yoghurt och pressad vitlök och honung och hade vitkålssallad till. strimlad skinka, skivad champinjon, skivad rödlök, finkrossad tomat med vitlök, riven ost