Den är betydligt mildare än vanlig lever, så den passar bra för nybörjare. Servera med rårörda Lingon och en färsk Vitkålssallad med Solrosfrön och Senapsvinaigrette Recept se # 1
Vitkålssallad med Varmrökt Sidfläsk och Ost ½ liter finstrimlad Ekologisk Vitkål 1 dl Aioli från Gourmetservice 1 dl Ekologisk Crème Fraiche 1 msk Druvan’s Ekologisk Skånsk Senap 1 dl vit Ekologisk Balsamvinäger från Saltå Kvarn Havssalt och Svartpeppar 150 gr Varmrökt Sidfläsk från Coop 100 gr Änglamark Ekologisk mild Ost 10-15 Ekologiska Cocktailtomater Riv vitkålen fint med osthyvel i en bunke
Positivt var iaf att i och med att dressingen var varm förvälldes kålen en aning och blev inte lika besk (inte för att den är väldigt besk men det blev mildare smak iaf)
Servera gratängen med lite kokt ris och en god fräsch vitkålssallad. 5 dl matlagningsgrädde (milda mat 4 %), 1/2 kycklingbuljongtärning, 2 pressade vitlöksklyftor, 1 msk fransk senap, 2 msk kinesisk soja
Servera med vitkålssallad med paprika. vitkålssallad med paprika. 1 burk mild tacosås. 1. Pizzadeg. Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med vattnet