Börja med botten , smält smör o krossa kakorna. Garnera med resten av passionfrukten o jordgubbarna. 300 g vitchoklad. 8 passionsfrukter. Vispa gulorna med sockret o vaniljsockret i ca 2-3 min. 300 g vitchoklad. 8 passionsfrukter 4 dl grädde
Sufflé medvitchoklad och passionsfrukt - lätt efterrätt som ska räcka till fyra portioner, men vi tyckte att det var så snållt med en så vi fick två var
Sötaste lilla Oscar döptes i lördags och till det gjorde jag två tårtor som fylldes med ett lager hallon- och vitchokladkräm och ett lager medpassionsfruktsmousse
Innan serveringen bred ett lager lime curd över och häll på fruktsallad och hyvla på vitchoklad. Hacka ananas, mango och gröp ur passionsfrukten blanda till en fruktsallad och häll i den kvarvarande kokosen
Det va supergott medpassionsfrukt till moussen så de skulle det funnits mer av uppe på tårtan. Oj vilket långt ord, Vitchokladmoussetårta, men de va ju exakt det de va, en moussetårta medvitchoklad och mandelbotten
Halvfrusen hallonfromage serverat på ett karamell och salmiakpulver, hallon fyllda med en ganache på vitchoklad och hallon, sönderbrutna macarons (trasiga och misslyckade) smaksatta medpassionsfrukt samt ett tunt knäckflarn
rabarber, crème brulée medvitchoklad, pistage och choklad samt passionsfruktmed persikolikör. Jag tyckte att den med rabarber och crème brulée-vitchoklad vad godast
Koka upp grädde med stång och frön. Dela passionsfrukten (se till att de är skrumpna, då är de mogna och söta) och skrapa ur fruktköttet över pannacottan
Och här receptet på Vitchokladpannacotta toppad medpassionsfrukt. ena var en "vanlig" medvitchoklad och gelesocker i , den andra LCHF-vänlig, gjord på mascarponeost
Häll lite mousse i formen och lägg på passionsfrukt rörPå med lite mer mousse och lägg på blåbärs coulisSen häll på resten av moussen och lägg på kakanStäll i frysen några timmarTa mousse kaka från frysen och häll på spegeln( OBS
Chokladfondant med fryst vitchokladmousse och jordgubbar medpassionsfrukt. Efterrätten då, ja jag älskar jordgubbar och vitchoklad och hade länge varit sugen på att testa chokladfondant
vitchokladmousse . 200 gram vitchoklad . 2-4 passionsfrukt . 3 Gör ett vattenbad för att smälta Chokladen ( Skål i kastrull med het vatten eller 2 kastruller ). 200 gram vitchoklad
Till efterätt valde vi att dela på två rätter vilka blev vitchokladcheesecake ”split” med mango, hallonsorbet, passionsfrukt, hyvlad kokos och mynta och deras chokladfondant med körbärsglass samt syltade körsbär och kanderade pistagenötter