Jag älskar att pytsa i olika bär- eller grönsakspulver i allt möjligt, för att göra både mat, bakverk och godis ett snäpp nyttigare, Den här gången hamnade alltså morots- och apelsinpulvret i vitachokladtryfflar tillsammans med kokosmousse och kokosflingor
Blev tipsad om att de här tryfflarna skulle passa mig. Tryfflarna blev vansinnigt goda ändå. Ernst Kirchsteigers vitatryfflar 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan, riven 1 msk portvin florsocker att rulla i Smält choklad och grädde i en kastrull på svag värme
1 äggvita. Biskvibotten. Riv mandelmassan fint och blanda samman med de övriga ingredienserna. Gör små toppar på bakplåtspapper och grädda i ca 6-8 minuter
Följ med min resa i "La bella Vita". Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Följ med min resa i "La bella Vita". Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Riv den vita chokladen i en bunke, värm grädden och limecezt i en kastrull så den nästan kokar. Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon
En oas där servitörerna bär vita rockar med guldrevärer. Den här jakten. Jag gillar att smita iväg ibland, att komma iväg in till stan tidigt en lördag