Vita tryfflar recept

Vita tryfflar med smak av kokos, morot och apelsin

Vita tryfflar med smak av kokos, morot och apelsin

Jag älskar att pytsa i olika bär- eller grönsakspulver i allt möjligt, för att göra både mat, bakverk och godis ett snäpp nyttigare, Den här gången hamnade alltså morots- och apelsinpulvret i vitachokladtryfflar tillsammans med kokosmousse och kokosflingor
Ernst Kirchsteigers vita tryfflar

Ernst Kirchsteigers vita tryfflar

Blev tipsad om att de här tryfflarna skulle passa mig. Tryfflarna blev vansinnigt goda ändå. Ernst Kirchsteigers vitatryfflar 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan, riven 1 msk portvin florsocker att rulla i Smält choklad och grädde i en kastrull på svag värme
Ernst Kirchsteigers vita tryffel

Ernst Kirchsteigers vita tryffel

Min vän Anette fick bl a i julklapp av mig ett fat fyllt med både hemmagjorda- och köpta tryfflar. Slängde även med en flaska av min ägglikör
Vita chokladtryfflar med kokos

Vita chokladtryfflar med kokos

Hacka och smält den vita chokladen. Lägg lite smält vit choklad i handen och rulla bollarna i den vita chokladen
Vita chokladbiskvier

Vita chokladbiskvier

När jag var hemma hos familjen över nyår gjorde jag och min syster dessa vita chokladbiskvier fyllda med vit chokladtryffel
Vita minibiskvier

Vita minibiskvier

1 äggvita. Biskvibotten. Riv mandelmassan fint och blanda samman med de övriga ingredienserna. Gör små toppar på bakplåtspapper och grädda i ca 6-8 minuter
Vit tryffel med äpple och kanel

Vit tryffel med äpple och kanel

Den här vita tryffeln är smaksatt med äpple och kanel och det är julesmaker i allra högsta grad om ni frågar mig
Tryffel, tryffel, tryffel och Norbert

Tryffel, tryffel, tryffel och Norbert

Följ med min resa i "La bella Vita". Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Vita och mörka chokladtryfflar

Vita och mörka chokladtryfflar

Vitatryfflar med vit choklad och vanilj rullade i rostad kokos. Skär sedan skalet i långa tunna remsor, undvik att få med det vita som smakar beskt