Lägg tillbaka potatisen på plåten tillsammans med majskolvarna delade i ca 5 centimeter långa bitar. Tillaga kycklingen tillsammans med böngrytan i ugnen
2 vita persikor. 2 vita persikor. Här kommer veckans recept från skövde nyheter. Bilder vill inte alls lägga sig i ordning idag, men håll till godo ändå
Separera äggulor & vitor, vitan kan sparas till maräng, funkar även att frysa. 2 förkokta majskolvar. 1-2 msk vita sesamfrön. 2 förkokta majskolvar. 1-2 msk vita sesamfrön
Solig-Saffransgratängolja1 stor gul lök, fint skivad1 gul paprika, hackadca 700 g mjölig potatis, skalad och fint fint skivad1 c buljongen nypa saffran [eller gurkmeja om man så vill]1 c kokta vita bönor [helst cannelloni]en näve pistagenötter, rostadeSalt & PepparFräs löken och paprikan i oljan. 1 c kokta vita bönor
Om Amarone är de röda vinets Rolls Royce så är Chablis lätt de vita vinets. •Grillade majskolvar. Majskolvarna blir jätte goda om man penslar på lite bbq sås innan man grillar dem
Servera med gräddfil, riven cheddarost, majskolvar och bröd. majskolvar. Lägg i kidneybönor och vita bönor, och koka i 10 minuter till. 1 burk vita bönor i tomatsås
Vispa den andra äggvitan hårt och vänd försiktigt ned den i smeten. Ikväll blir det nog något grillat nötkött, majskolvar, tzatziki gjort på kesella och till efterrätt ska jag försöka mig på att göra en nyttig jordgubbspannacotta
Sötpotatiscurry med grönkål och kikärter3-4 port olivolja 1 tsk bruna och vita senapstfrön1/2 gul lök1 röd chili1 tsk currypulver 1 stor sötpotatis, skalad och skuren i bitar1 liten majskolv250 g färsk grönkål 300 g kokta kikärter1/2 pressad citron (lr 1 pressad lime) 1 burk kokosmjölk (400 ml) flingsalt och svartpeppar efter smakSkala och skär sötpotatisen i bitar