Vit mousse. Bred ett tunt lager av en del av den mörka, mjuka tryffeln över bottnen. Koka upp hälften av grädden, häll den över den hackade vita chokladen i en skål och blanda till en slät smet
Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Sila bort skalen från såsen till en ny kastrull, tillsätt grädden och reducera ner till ca hälften, montera ner smöret, tryffelolja och smaka av med salt- och vitpeppar
Smält den vita chokladen tillsammans med den kondenserade mjölken. Chokladtryffel. Blåbärstryffel. Häll blåbärs tryffeln över chokladlagret och ställ kallt, gärna över natten
Återigen en läckerhet som kollegan Lena har bjudit på, nämligen vitchokladtryffel med lime. Jag som vanligtvis inte är så galen i vit choklad föll pladask vör de här små sötsyrliga läckerbitarna
När allt stelnat till så doppas dem i vitchoklad och sedan i florsocker. Chokladtryffel. Börja med att till dekoren riva rumstempererad choklad med en kniv eller osthyvel, så kan man använda resterande choklad till tryffel