Vit sufflé recept

Sufflé med vitchoklad.

Sufflé med vitchoklad.

Sufflé med vitchoklad. Den skall serveras direkt med passionsfrukt på eller mera vitchoklad som får smälta ner
SaffransSufflé med Vit Choklad

SaffransSufflé med Vit Choklad

Jag köpte en tidning med ett recept på chokladsufflé och valde att använda det men jag bytte ut den mörka chokladen till vit choklad och valde även jag att smaksätta med saffran
Köttfärspaj med sufflétäcke

Köttfärspaj med sufflétäcke

Vispa äggvitorna till hårt vitt skum. Sufflé. Blanda crème fraiche med senap och vänd sedan ner i de uppvispade vitorna
Snart dax för påskalammet

Snart dax för påskalammet

Hacka lök och vitlök samt stek i smör. Sufflén. ev 1 dl vitt vin. 3 klyftor vitlök. 1 dl vitt vin. 3 klyftor vitlök

Fisksufflé á la Deisy

Vispa äggvitorna till hårt skum. Häll rubbet i en ugnsfast form med plats för åtminstone 25% mer än den ogräddade sufflén rymmer. 500 gram fisk , Torsk, kolja eller liknande vit, inte allt för fast fisk. 1 krm vitpeppar. 6 st äggvitor , hårt vispade. 1 dl vitvinsvinäger. 1 krm vitpeppar
Kokboks- och presenttips inför sommaren

Kokboks- och presenttips inför sommaren

Maj har de senaste åren bjudit på varma och soliga sommardagar och det enda som är trist med det är att maj även brukar vara en månad när man har fullt upp med jobb, skola och aktiviteter inför sommaren
Dukat för midsommar

Dukat för midsommar

Vit knäckparfait med hallon. Sufflé med smak av hjortron. festliga sufflérecept. Dukat för midsommar. Nu drar det ihop sig till sommarhalvårets stora festhögtid
Suffléer med vit choklad och varm hallonsås

Suffléer med vit choklad och varm hallonsås

Lägg den vita chokladen i en värmetålig skål tillsammans med vispgrädden och mjölken och hetta sedan upp blandningen över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen är helt smält
kärleks sufflè

kärleks sufflè

Det blev en chokladsufflè med vit choklad i. Fortsätt vispa tills äggvitan är fast och glansig.  Vänd försiktigt ner äggvitorna i chokladsmeten

7 rätters middag Nyårsdagen till ära.

en krabbsoppa kryddad med akvavit. En sufflé på Birger Jarl ost från Värmland. Låt vila på ett fat tills det blivit kalla

Paj på (jul)skinka

Lyft ut den och ställ den i kylen ett litet tag om den redan nu blivit för kladdig. Stek det kött du valt som skurits i tärningar, i olivolja tills blivit lite gyllene och krispigt
F12 – Avsmakningsmeny april

F12 – Avsmakningsmeny april

En rätt som är helt svart och vit, mycket snygg och smaken är vad man kan förvänta sig. Menyn (ursäkta för de dåliga bilderna) VIT SPARRIS «DUO» med sotad pilgrimsmussla och fänkålskrutong Hanlin Hill Riesling 2007, Petaluma, South Australia, Australien Kommentar
Citronsufflé

Citronsufflé

Blanda raspet med ägguloroch socker och vispa vitt och pösigt. Servera sufflén genast med en kula glass eller låt den svalna något(och sjunka ihop lite) och vippa upp på tallrikar

Vit chokladsufflé med passionsfrukt

Separera äggvita från gula. Det är viktigt att alla moment sker snabbt så att inte luften i smeten smiter ut, det är en förutsättning för att sufflén skall resa sig vid gräddning