Idag blir det vit sparris i formen av en len och krämig soppa. Smaksätt med salt & vitpeppar. 250g Vit sparris1msk Smör & rapsolja, 50/501st Vitlöksklyfta5dl Kycklingfond1dl Vispgrädde 40%4msk Stenbitsrom2msk GräslökSalt och vitpeppar från kvarnSåhär kan man göra. 250g Vit sparris. 50/501st Vit
En krämig, vitsparrissoppa med mycket smak. Jag tycker om idéen att använda mig av allt när jag lagar mat så när jag sist gjorde min picklade vita sparris, kokade jag också direkt soppa på skalen som blev över
Vitsparrissoppa är riktigt gott och passar perfekt som en förrätt till den grillade huvudrätten. 800 g vit sparris. 4 dl torrt vitt vin. 800 g vit sparris. 4 dl torrt vitt vin
Tillsätt grädde och mjölk och smaka av med salt och vitpeppar. Tillsätt vitt mousserande vin. 400 g vit sparris. 1salt, vitpeppar. 112 cl vitt mousserande vin. 1Fräs lök och vit sparris i smör i en gryta utan att de tar färg
Receptet funkar även utmärkt utan vitt vin om man vill det, glöm inte tillsätta lite mer vatten då. 500 g grön sparris5 st schalottenlökar5 dl vispgrädde5 dl kycklingbuljong1 dl vittvinsaltpepparSkala sparrisen och skär upp i 1 centimeter långa bitar. 1 dl vittvin
Sparrissoppa 1 brk vit sparris5dl vispgrädde1st liten finhackad gullök3msk créme fraiche2msk kycklingfond30g smör1 knivudd cayennepeppars/pFräs löken och sparrisen i smöret. - Läs hela inlägget här 1 brk vit sparris
Vitpeppar. Då kan jag rekommendera Millas gröna sparrissoppa, gärna toppad med bacon och persilja. Tillsätt vatten, buljongtärning, vitt vin och grädde