Till dotterns ettårskalas blev det inte någon marsipantårta med massa sockerdekor (man blir lite mätt på det ibland) utan en riktigt chokladig skapelse istället
Kände att det var dags att prova en lite annorlunda marsipantårta. Vit kavlingsmarsipan ca 400 g & mina egengjorda sugarpasteblommor. Vit kavlingsmarsipan ca 400 g & mina egengjorda sugarpasteblommor
Det här är en marsipantårta med hallonmousse och vit choklad. Jag gjorde ett gäng tårtor till ett kalas och här kommer några recept, eller i alla fall länkar till recept och instruktioner
Vispa ägg och socker till bottenen vitt och pösigt. Sikta ner de torra ingredienserna och rör om. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 20 cm i diameter, och ställ in mitt i 175 grader varm ugn
vit ros. Rulla ut längder ca 50 cm av rosa och 50 g vit marsipan till snoddar, Vira dem försiktigt runt varandra med början från mitten och lägg dem runt tårtan
Nu till där vart tiden ska stå, jag var tvungen att köpa ett till tårtlock som sagt fast vit och ja använde inte alls mycket av det som ni ser, resten frös jag in (får vi se om det går att använda sen)