Från första början var min tanke att jag skulle göra en vitglögg på en bas av flädersaft. God Glögg. Tillsätt det vita vinet och värm glöggen varsamt, utan att den får koka
Och den ska vara vit. Jag har väldigt svårt att motstå doften av varm, röd glöggen, som sätter sprätt på tindrandet och som ger en föraning om att julafton är runt hörnet
Dessa ska se ut som snöbollar är tanken, smakar en härlig blandning av vit choklad, glögg och rom. Tillsätt grovhackad vit choklad och låt smälta under omrörning
flaska starkvinsglögg. Värm glöggen tillsammans med saften från 2 blodapelsiner. Skiva en apelsin till halvmånar och doppa i glitterblandning innan du hänger dem på glaset
Vill du ha vitglögg byter du ut rödvinet mot vitt torrt vin. Egen glögg är fantastiskt gott och har man väl börjat göra sin egna, är det svårt att gå över till köpglögg igen
Jag gillar vitglögg. Eller ja, den är ju inte vit, men ni fattar. Är det någon mer än jag som fick upp ögonen för saffransglögg förra året när det var årets glöggsmak
LCHF saffransglögg med grapefrukt. LCHF Jordgubb- och bärglögg. För att göra en barnglögg/alkoholfriglögg är det bara att utesluta alkoholen och ta mera vatten
Första advent och det får bli en kopp glögg och en pepparkaksbiscotti. Massor av snö har det kommit de senaste dagarna, vittvittvitt är det utanför fönstret
Kanske till och med testa att göra den på vitt vin, eller någon saft om man inte gillar vin. Denna julen bestämde jag mej för att testa göra min egna glögg