Vit Choklad. 100 gram Vit choklad. 100 gram Vit choklad. VitChokladsmörkräm. 5 november 2014, 08. 00. Här kommer receptet på den smörkrämen jag använde för att spackla Mailos ena tårta med
) En hård mandelkaka fylld med en krämig chokladsmörkräm. )100 gram mandelmjöl1 1/2 dl socker2 äggvitorBlanda mandelmjöl och sockerVispa vitorna lite lät och blanda i dem i mandel och socker blandningen. Klicka ut på bakplåtspapper Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 10 minuter om dom inte stelnat, låt dom stå på eftervärmen Vitchokladsmörkräm 100 gram smör100 gram florsocker1 äggula100 gram vit chokladVispa smör och socker vitt och fluffigt, tillsätt äggulan. 2 äggvitor. 100 gram vit choklad
Det här är samma recept på som vitchokladsmörkräm men med mörk choklad istället. Jag använder krämen till att spackla tårtor med innan de täcks med sugarpaste eller marsipan
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. En underbart god chokladkaka som hängt med i släkten många år. Förutom den goda smaken är den perfekt att baka i god tid före kalaset och lägga i frysen, med eller utan smörkrämen på
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. En underbart god chokladkaka som hängt med i släkten många år. Förutom den goda smaken är den perfekt att baka i god tid före kalaset och lägga i frysen, med eller utan smörkrämen på