Vitchokladparfait, klicka HÄR för recept, med kanderade popcorn och blåbär. Servera en sås gjord på crème lättfraiche, sweet chilisås, vitlök, grillkrydda, salt och peppar
Creme Ninon (grönärtssoppa) toppad med grädde samt champagne, tillsammans med toast och färskostfylld rökt laxrulle, nästa rätt var hummersallad, huvudrätt kalvfilé med tryffeldoftande jordärtskockspuré, madeirasky och mandelpotatispaj och till sist efterätt, 3 sorters choklad, Mörk chokladparfait med halloncoulis, Ljus chokladterrin med espressocremé, Vit chokladpannacotta toppad med passionsfrukt
Vitchokladparfait. Hetta upp olivolja och fräs chilin tillsammans med vitlöken. Hacka 2 chilifrukter (hetta efter tycke och smak), 1 knippe bladpersilja, 2 vitlöksklyftor och 250 gram kallrökt lax. Tillsätt laxen, tomaterna och 1 dl vitt vin. Smält 200 g vit choklad (Marabou) blockchokladen i vattenbad