Vit chokladparfait recept

Vit chokladparfait med marinerade bär

Vit chokladparfait med marinerade bär

Tänk på att inte ha för hög värme när du smälter vit choklad. 200 g vit choklad. Vispa äggulor, florsocker och vaniljsocker pösigt
Vit chokladparfait

Vit chokladparfait

200 g vit choklad. Bryt chokladen i bitar och smält i en skål över vattenbad. Rör om och passa så inte chokladen stelnar i botten
Choklad & Vaniljparfait

Choklad & Vaniljparfait

Vispa äggulor, vaniljsocker, vaniljkornen och strösockret vitt och pösigt. Chokladparfait. Vispa äggulor, vaniljsocker och strösockret vitt och pösigt
LYXIG BISKVITÅRTA

LYXIG BISKVITÅRTA

Detta recept är en biskvitårta med vitchokladparfait. hyvlad vitchoklad. Dela äggen och lägg vitorna i en absolut ren bunke

Happy New Year!

Creme Ninon (grönärtssoppa) toppad med grädde samt champagne, tillsammans med toast och färskostfylld rökt laxrulle, nästa rätt var hummersallad, huvudrätt kalvfilé med tryffeldoftande jordärtskockspuré, madeirasky och mandelpotatispaj och till sist efterätt, 3 sorters choklad, Mörk chokladparfait med halloncoulis, Ljus chokladterrin med espressocremé, Vit chokladpannacotta toppad med passionsfrukt

Vit chokladparfait

200 g vit blockchoklad. Börja med att rosta hasselnötterna. Sätt ugnen på 175°. Lägg hasselnötterna på en plåt
Vit chokladparfait

Vit chokladparfait

Vispa socker, äggulor och vaniljkorn i en skål med elvisp i ungefär fem minuter, tills smeten blir vit och pösig
Vit chokladparfait

Vit chokladparfait

200 g vit blockchoklad. Börja med att rosta hasselnötterna. Sätt ugnen på 175°. Lägg hasselnötterna på en plåt

Chokladparfait med ananassoppa

1/2 dl vitt vin. Dela vaniljstången på längden. Skrapa ner vaniljfröna i en kastrull. Lägg med stången. Häll i 3/4 dl grädde

Chokladparfait med varm mandarin

Vispa ägg och socker tills det är vitt och fluffigt. 1. Smält chokladen på låg effekt i micron. Tillsätt kakao och smält choklad till äggsmeten
Pasta med rökt lax

Pasta med rökt lax

Vitchokladparfait. Hetta upp olivolja och fräs chilin tillsammans med vitlöken. Hacka 2 chilifrukter (hetta efter tycke och smak), 1 knippe bladpersilja, 2 vitlöksklyftor och 250 gram kallrökt lax. Tillsätt laxen, tomaterna och 1 dl vitt vin. Smält 200 g vit choklad (Marabou) blockchokladen i vattenbad

Pepparkaks vit chokladparfait

150 g Vit choklad. Vispa äggulor och sockret till skum, vispa grädden, smält chokladen i vattenbad och rör sedan ner söndersmulade pepparkakor