Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär
Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
90 gram vit choklad. 90 gram vit choklad. 31 Jan. 09. 59. Vitchokladpannacotta med passionsfrukt. 0kommentarer. God förmiddag denna sista dag i januari månad
Vispa grädde och äggvitor var för sig. Blanda grädde och björnbär och vänd sedan ner äggvitorna. 1 dl mjölk 4 dl grädde 200 g vit choklad 3 gelatinblad 1 vaniljstång 4 msk socker 200 g björnbär ca 1 msk socker 1 1/2 dl grädde 2 äggvitor. 1 dl mjölk 4 dl grädde 200 g vit choklad 3 gelatinblad 1 vaniljstång 4 msk socker 200 g björnbär ca 1 msk socker 1 1/2 dl grädde 2 äggvitor Gör så här
räcker till 4 pers2 dl vispgrädde1,5 dl matlagningsyoghurt1 dl sockeren liten bit vaniljstång2 gelatinblad100 g vit choklad3 st Kick (mjuk lakritskola)ca 2 msk vattenev. 100 g vit choklad
Vitchokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. Vitchokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker
Smaka av med vit sirap. 125 g vit choklad av god kvalité. 2 - 3 tsk vit sirap. Koka upp grädde och mjölk. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten under tiden