Desserten från midsommarafton blev en gammal uttjatad favorit, pannacotta medvit choklad. Jag toppade pannacottan med ugnsbakade jordgubbar och ett mandelkex
Skiva jordgubbarna. Här en vit choklad tillsammans med jordgubbssirap. Till busungarnas stora lycka styrdes kosan mot Lek- och buslandet med moster och två av kusinerna
Jag följde mitt recept som finns här på bloggen sen tidigare vitchokladpannacotta. Ett av tipsen då kommer att vara minipannacotta medvit choklad som passar utmärkt att ha på buffébordet nu när konfirmationer, avslutningar och andra festligheter närmar sig
På bilden ser vi hemmagjorda chokladskålar fyllda med mjölkchokladmousse och bär/chokladdoppade oreokakor, chokladdoppade jordgubbar, små engångsglas medvitchokladpannacotta och chokladmousse
Vitchokladpannacottamed björnbärsmousse. Flädermarinerade jordgubbarmed limekräm. Och det är ingen sommar i Yorkshire utan svärmors trifle med limejelly och banan
Vitchokladpannacottamed hallon till efterrätt. Min käre far ställde upp som kidnappare och skjutsade Emma till Slottsparken där vi parkerat oss och åt frukost i solen med bubbel, färsk frukt, juicer, gott bröd och diverse pålägg
Till dessert gjorde jag en vitchokladpannacottamed färska jordgubbar. Recept vitchokladpannacotta. Mixa några jordgubbarmed lite socker till en fin puré och lägg ovan på pannacottan precis innan servering