Vit chokladgrädde recept

Vit chokladgrädde

Vit chokladgrädde

Vitchokladgrädde . Sedan är det bara att vispa upp chokladgrädden, precis som vanlig grädde. Hacka 300 g vit choklad och lägg i en värmetålig skål (jag tog en stor glasskål, som jag även kan vispa i)
Kladdkakspannkakor med vit chokladgrädde

Kladdkakspannkakor med vit chokladgrädde

Vitchokladgrädde2,5 dl vispgrädde 75 g vit choklad. Pannkakor50 g smör 1 dl vetemjöl 0,5 dl kakao 0,5 dl strösocker 0,5 krm salt 1 krm vaniljpulver 2 ägg 2 dl mjölk
Vit och mörk chokladmousse

Vit och mörk chokladmousse

Vit mousse. Vit chokladmousse. Låt chokladgrädden vila cirka 1 timme i kylen. 150 g vit choklad. Mörk chokladmousse
Vit chokladpannacotta med champagnegelé

Vit chokladpannacotta med champagnegelé

Nöttårta med vit chokladmousse. Vit chokladpannacotta 4 port. 100 g vit choklad. Häll chokladgrädden i portionsglas och ställ i kylen minst 4 timmar. 100 g vit choklad
Vit choklad- & hallonglass

Vit choklad- & hallonglass

Vispa upp chokladgrädden riktigt fluffig (obs, får ej bli smör). Var försiktig, vit choklad är känslig för värme, den får inte bli grynig så grädden behöver inte bli jättevarm
Vit chokladmousse med blåbärskompott

Vit chokladmousse med blåbärskompott

Vispa chokladgrädden tjock med en elvisp. 150 g vit choklad. Koka upp grädden. Tillsätt chokladen i bitar och vispa ut den i grädden
Vit chokladkaka på chokladbotten

Vit chokladkaka på chokladbotten

Rör i rivet limeskal, vaniljsocker och chokladgrädden. 200 g vit choklad. Krossa kexen i matberedaren. Tillsätt smält smör och blanda
Drömrulltårta med vit Tobleronefyllning - glutenfri

Drömrulltårta med vit Tobleronefyllning - glutenfri

Krama ur gelatinbladet, och låt det smälta ned i den varma chokladgrädden. Sist jag var ute och flög köpte jag en jättestor vit Toblerone, och den kom till pass i fyllningen i stället för smörkräm som det vanligtvis brukar vara i drömrulltårta
Passionsfruktsmousse med vit choklad

Passionsfruktsmousse med vit choklad

Vispa äggvitorna till fast skum. Rör ordentligt och vänd ner resten av äggvitan. Garnera med delade passionsfrukter, flisad vit choklad och citronmeliss