Vitchokladgrädde . Sedan är det bara att vispa upp chokladgrädden, precis som vanlig grädde. Hacka 300 g vit choklad och lägg i en värmetålig skål (jag tog en stor glasskål, som jag även kan vispa i)
Nöttårta med vit chokladmousse. Vit chokladpannacotta 4 port. 100 g vit choklad. Häll chokladgrädden i portionsglas och ställ i kylen minst 4 timmar. 100 g vit choklad
Vispa upp chokladgrädden riktigt fluffig (obs, får ej bli smör). Var försiktig, vit choklad är känslig för värme, den får inte bli grynig så grädden behöver inte bli jättevarm
Häll i chokladgrädden och rör om. Hacka den vita chokladen och lägg i en skål. Häll hälften av grädden över den vita chokladen och rör om tills den smälter
Krama ur gelatinbladet, och låt det smälta ned i den varma chokladgrädden. Sist jag var ute och flög köpte jag en jättestor vit Toblerone, och den kom till pass i fyllningen i stället för smörkräm som det vanligtvis brukar vara i drömrulltårta
Vispa äggvitorna till fast skum. Rör ordentligt och vänd ner resten av äggvitan. Garnera med delade passionsfrukter, flisad vit choklad och citronmeliss