Rör sedan i vanilj, vetemjöl och salt tills allt är blandat. Denna gång la jag till vit choklad ganache (som blir som frosting/topping) och hyvlade lite choklad på toppen
Blanda under tiden samman ägg, resterande buttermilk, mandelessens och vaniljessen i en skål. Jag vet inte vad det är, men det är som om det är meningen att man ska blanda just körsbär och mandel i en tårta och sedan täcka in den i en vitchokladfrosting
VITCHOKLADFROSTING. Efter ytterligare en stunds lek gick jag bort till dem med varsin citron och vanilj minimuffins och den smakade extra bra för dessa två skogsbarn som hunnit med att både gräva ner och gömma kottar i jorden och påbörjat bygget av en koja
Hela härligheten är sedan täckt i en cream cheese/vitchokladfrosting. Här är tårtan dekorerad med smulor från en rostad chokladkotten som jag rivit, blommor i sugarpaste och chokladägg
Vispa sedan ner den smälta vita chokladen. Vispa sist ner florsockret och vaniljen. Vill du ha den tjockare, ha i lite mer vit choklad och vill du ha den lösare, ha i mer hallon
sen är det bara att ha vartanat laget marshmellowfrosting och vartannat medchokladfrosting. Elsa älskar choklad och vi delar åsikten att det där med "för mäktigt" bara är en myt, därför tänkte jag att den här tårtan skulle passa henne utmärkt
Som fyllning mellan dem blev det svartvinbärsmousse (som blev mer lila i färgen) och runtom hela tårtan gjorde jag vitchokladfrosting smaksatt med lime
Det kan man absolut använda på mina bakverk och jag verkligen gillar att dekorera mina bakverk med bär eftersom jag tycker att de är så söta och fina när de stor på mina bakverk
Choklad går ju alltid hem så jag bestämde mig för kladdmuffins medvitchokladfrosting. Frostingen medvit choklad hittade jag någonstans på internet, en lite underlig version med mjölk i