bästa nyårsdesserten, dessert, dessert i glas, dessert med passionsfrukt, dessert med vit choklad, desserter, enkel dessert, lyxig dessert, nyårs dessert, nyårsdessert, snab dessert, vit choklad, vit choklad dessertShare this article
Smällt 100 g vit choklad i vattenbad. För 4 personer. Vispa 3 äggulor med 1 msk socker. Blanda ner chokladen i äggulorna tillsammans med finrivet skal av 1 lime
Vispa socker, vaniljsocker och ägg vitt och pösigt i en skål. Vit chokladcrème. 75 g vit choklad. Smält smör och vatten i en kastrull och ställ åt sidan
1rabarberspad, eller koncentrerad rabarbersaft, se recept på vit chokladcrème med rabarber, söt ört- och mandelröra och bär. 16 glas Ingredienser 24 cl vodka 12 cl Cointreau 12 cl rabarberspad, eller koncentrerad rabarbersaft, se recept på vit chokladcrème med rabarber, söt ört- och mandelröra och bär 12 cl citron, pressad isGör så här
Rör ihop det mjuka smöret med salt, peppar, pressad vitlök, hackad schalottenlök och persilja. Karamelliserad chokladcreme med citronsabayon, granatäpple och krossad mandelskorpa
En vitchokladcreme med färska jordgubbar samt ladyfingers doppade i lime. (man vill fortfarande ha lite syra i ,då den vita choklad crèmen är rätt söt)
Vispa äggulor och socker vitt & poröst. 1 äggvita. 1 äggvita. Nu ska jag äntligen knåpa ned receptet på desserten jag gjorde i Lördags men bilderna är tagna någon dag innan hemma i dagsljuset