Vispa ägg och socker vitt och poröst. Sätt ugnen på 160°. Tillsätt resten av ingredienserna. Häll upp i vanliga (bull-,) aluminiumformar och grädda 15 minuter, inte mer, kakorna ska inte se färdiga ut
Vispa ägg, äggulor och strösocker vitt och pösigt. Smält smöret i en kastrull på spisen. Dra av kastrullen från plattan, bryt chokladen i mindre bitar och låt dem smälta i smöret
Bloggen står mig djupt i hjärtat då det är genom den jag får utlopp för min kreativitet, får inspirera och hjälpa andra till att göra hälsosamma val i sina liv, samt får möjligheten att fokusera på två av de viktigaste och roligaste sakerna jag vet – nämligen hälsa och mat
100 g vit choklad. Krossa kexen till smulor. Smält smöret och blanda ned kexsmulorna. Fördela i 8 muffinsformar, ta gärna dubbla formar så blir det stadigare
Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Varm vitchokladbakelseTill 4-6 personer50 g margarin150 g vit choklad2 ägg2 msk strösocker½ dl vetemjöl1 citron, rivet skalSätt ugnen på 200 grader
100 g vit choklad. Krossa kexen till smulor. Smält smöret och blanda ned kexsmulorna. Fördela i 8 muffinsformar (ta gärna dubbla formar så blir det stadigare)
Vispa ägg, äggulor och socker pösigt och vitt. Chokladbakelse med hallon 4-6 p 200 g mörk choklad (jag tog 70 %)125 g smör2 ägg2 äggulor3/4 dl strösocker3 msk vetemjölca 125 g hallon Ugn 175 grader