Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vit choklad, toppad med ett lager kola. Vispa ihop mascarpone / philadelphiaost, socker och kesella
Häll blandningen i bunken med cheesecakesmeten och blanda väl. 1250 g vit choklad, hackad. 1250 g mascarpone. 1Vispa ihop creame cheese och mascarpone i en stor bunke med elvisp. 1Blanda det smälta gelatinet med cirka 2 dl av cheesecakesmeten direkt i pannan. 1Häll cheesecakesmeten i formen, täck med plastfilm och låt stelna i kylskåp över natten. Ställ cheesecaken i frys cirka 1 timme före serveringen. 1Ta ut cheesecaken ur formen
Vänd sedan ner den vita chokladen i smeten. 1250 g mascarponeost. 1125 gram vit choklad. 1Vispa grädde och vaniljsocker i en bunke, rör ihop mascarpone, Philadelphiaost och socker i en annan. 1Ta ut cheesecaken och dekorera med färska hallon
Bryt sönder den vita chokladen och smält i vattenbad. Det finns säkert tusen åsikter om hur cheesecake ska bakas, men min bestämda åsikt är att både botten och smet ska gräddas i ugn
Men om han hade varit hemma så hade han fått den här underbart goda hallon cheesecake till dessert. Crushed Raspberry Cheesecake var en efterrätt jag såg någon, som hastigast, röra ihop på Come Dine with me
Till dessert blev den en cheesecake med jordgubbar fast som inte varit fryst. Vispa ihop färskost, grädde och mascarpone med en träslev i en stor bunke
Vispa äggvitorna till lätt skum. I år blev det ett efterrättsbord med apelsincheesecake, citron- och hallonbiskiver, citron- och vallmofrötårta och lite praliner (de är dock köpta)