Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta med vit chokladmousse
Gjorde lite härlig fudge i helgen, det enda var att den blev lite för smulig för min smak, jag gillar bäst fudge som är mer mjuk och len i smaken och inte smular, men den var himla god för det
Den senaste tiden har det varit sjukt mycket att göra på jobbet och jag har känt mig så stressad. Kanske inte så stressad att jag inte har hunnit blogga, men så stressad att jag inte har haft ork till att laga mat när jag har kommit hem sent på kvällarna och då finns det inte heller så mycket att blogga om
Helgen är här igen och kanske du väntar gäster eller är bortbjuden. Sila passionsfrukterna genom en sil med sked och få ut så mycket vätska du kan, ha det sen i bunken med äggulorna
Båda är mäktiga och söta så lite räcker. Bryt chokladen i bitar och smält den över vattenbad. Vispa ägget hastigt och häll ner den smälta chokladen under fortsatt vispning
Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
Smält nougat i vattenbad eller på låg temperatur i mikron och tillsätt lätt uppvispad vispgrädde. Smält chokladen tillsammans med smör och tillsätt espresso