Sommarbål, 2 l1,5 l Schweppes caribez4 dl äppelvodka1 dl Limoncello (likör)2 lime, klyftadejordgubbarmyntaisBlanda vodka och Limoncello i en karaff. Eller kokar ni ihop 3 dl vispgrädde med 2 msk balsamvinäger och 1 msk kalv- eller kycklingfond. 5 gelatinblad1 vaniljstång1 ½ dl vatten1 dl strösocker100 g färska vinbär200 g färska hallon4 dl vispgräddeGarnering
Pannacotta med limoncello. Vispa ner 1,5 dl vispgrädde och 2 tsk vaniljsocker och vispa tills krämen är luftig och slät. efterrätt, GLUTENFRITT, SÖTT cheesecake, efterrätt i portionsglas, färskost, glutenfritt, hallon, philadelphiaost, rabarber, vispgrädde 1,5 dl vispgrädde
3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. 2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället
Koka upp 6 dl vispgrädde och 2 dl gelésocker med skal av 1 citron och saften av ½ citron. Servera/toppa med 3 dl mandelbiskvier (hackade) blandade med 2 msk limoncello och 2 dl hallon. 6 dl vispgrädde. 2 msk limoncello
Vispa vispgrädde och florsocker fast i en skål. Pannacotta med limoncello. 1 dl vispgrädde. Plockmat och tillbehör, Sugarhigh björnbär, buffémat, efterrätt i portionsglas, florsocker, havregryn, honung, körsbär, kvarg, mandelmjöl, mat till många, recept, trifle, vispgrädde 500 g körsbär. 1 dl vispgrädde
Eller om du är på riktigt crazy humör kan du lägga i en skvätt limoncello eller någon annan likör. torkade ärtor eller mynt)Ta bort tyngden efter ca 20 min och fortsätt grädda tills gylleneGör fyllningen medan pajskalet svalnarFyll tårtan och dekoreraFyllning250g mascarponeost2 dl vispgrädde2-3 msk florsocker (eller enligt smak)skalet av en citron + en skvätt citronsaftfärska bär0,5 dl vatten2 msk aprikossylthackad myntaVispa vispgrädde och florsocker rätt så löstBlanda i mascarpone, citronskal och citronsaft, smaka avFörbered bären