I med likören. Rör ner vetemjölet och till sist likören. 300 ml vispgrädde. 5 dl vispgrädde. 5 dl vispgrädde. 3 dl vispgrädde. 300 ml vispgrädde. 5 dl vispgrädde. 5 dl vispgrädde. 3 dl vispgrädde
Rör ner likör/vattnet och kardemumman. ½ msk apelsinlikör eller. Chokladpannacotta ca 4 glas2 gelatinblad200 g mjölkchoklad4 dl vispgrädde½ dl muscovadosocker½ msk apelsinlikör eller apelsinblomvatten om man inte vill ha sprit i½ krm krossade kardemummafrönLägg gelatinbladen i kallt vatten minst 5 minuter. 4 dl vispgrädde
½ dl Limoncello likör. ev likör att stänka över. Vispa äggulorna med resten av sockret, tillsätt citronsaft, citronskal och likör och vispa ytterligare en minut
Dock är det här ingen whisky utan egentligen en likör som smaksatts med Bourbon (en Amerikansk whisky), äpple och kanel och passar perfekt till julinspirerande efterrätter och kolatillverkning
Fantastisk tiramisu gjort på mitt vis utan likör. Ca 14-15 bitar tiramisu 500 g mascarpone Ca 300 g savoiardikex 6 st äggulor 2,5 dl socker 3 dl vispgrädde Ca 1,5 dl kaffe eller espresso (jag använder vanligt bryggkaffe) 0,5 tsk vaniljsocker Ca 1 msk kakao Gör såhär. 3 dl vispgrädde