Skala och hacka äggen, blanda dem med kaviar och 1 dl vispgrädde. Blanda ihop leverpastejen med Bostongurka och 1 dl vispgrädde till en smet. och 1 dl vispgrädde. Blanda mjukosten med 1-2 dl vispgrädde, den skall inte vara för hård men inte heller för lös. 3 dl vispgrädde. 720 g Bostongurka. 2 dl vispgrädde
ex persilja eller dill i såsen, eller kanske klicka ner lite bostongurka däri. Vi la vår bostongurka på tallriken och det kan vi varmt rekommendera, den syrliga smaken passar himla fint till korvgratängen
1 dl bostongurka. 3 dl vispgrädde. 4 dl vispgrädde. 1 dl bostongurka. 3 dl vispgrädde. 4 dl vispgrädde. Idag bjuder jag på förslag på vad man kan bjuda på till studentmottagningen
Vispgrädde. Bostongurka (saltgurka). * Blanda de fyllningar du vill ha, om du in te vill ha alla fyra. * Garnera med räkor, kräftstjärtar, rökt lax, röd- och svarkornig kaviar, gurka, citron, rädisor och oliver
½ dl bostongurka. 4 stycken Kycklingburgare4st bröstfiléer4st ägg2dl vispgrädde1dl strimlad vårlök1dl fintärnad grön paprika2msk sambal oeleksaltSvartpepparMixa kycklingbrösten i en food processor tillsammans med ägg, vispgrädde, salt och peppar. 2dl vispgrädde