Brie, parmaskinka, kex och brödpinnar från ZETA, oliver, vindruvor, passionsfrukt och physalis. Till det ett ekologiskt vitt vin - 99 Rosas - Vinet har för övrigt fått en helt ny design och funkar perfekt som just picknickvin
½ kg skalade vindruvor. ½ liter rosévin. Låt grytan stå i ugnen 10 min på 180 grader, ta ut den och strö muskot och timjan över, rör runt och häll över vin och konjak. Lägg på vindruvorna och grädda ytterligare 10 min eller tills fåglarna känns möra
Kycklinggryta med vindruvor - druvkyckling - smörtstekta kycklinglår i en god sås av buljong, vin, creme fraiche, grädde och lime samt ett gäng gröna vindruvor i halvor garnerad med persilja
Despina välkomnade oss och visade oss runt på gården, introducerade oss för den kelsjuka katten, berättade om vingårdens historia och lät oss smaka på vindruvor som smakade som jordgubbar
1 dl vitt vin. 250 g gröna vindruvor. 1 dl vitt vin. 250 g gröna vindruvor. Kyckling med gröna druvorDet finns massor av varianter med kombinationen kyckling och druvor
Tillsätt vin och väl sköljda vindruvor och tillaga i ugnen, 15 minuter. 5 dl vitt vin. 150 g vindruvor. Putsa kycklinglåren och lägg dem på en bädd av mynta i en ugnsform
- Tvätta frukten noga och skär i valfritt stora bitar (vindruvorna bör delas på mitten). Förutom frukter, rödvin och läsk spetsar vi den även med konjak eller rom
Lägg vindruvorna emellan. Servera med cider eller mousserande vin till. 200 g röda vindruvor. Blanda mjöl, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren
vindruvor. Koka upp vinet med buljongtärningen och reducera tills ca hälften återstår. Tillsätt grädde, crème fraîche, vin, läsk, dill, fiskkrydda, salt & peppar och koka upp
brie & chèvre, vindruvor & melon, vitt vin, rött, bubbel och öl. Vid 10-tiden på kvällen tittade vi oss förskräckta omkring och såg att hälften av all mat var kvar, så nu har vi levt ett antal dagar på kött och potatissallad, stora runda brieostar och – faktiskt – en del av vinet som blev över
Ostbricka med flera sorters ostar, kex och vindruvor hanns också med. har ni inte testat det alkoholfria mousserande vinet Chapel Hill kan jag varmt rekommendera det
Halvera och kärna ur vindruvorna. eller mousserande vin. Blanda ned vindruvorna. eller mousserande vin. 100 - 125 g blå vindruvor. 100 - 125 g blå vindruvor