Ekologiska produkter känns alltid fräscht, men om du vill välja någon produkt som ska vara eko så skulle jag tipsa om att vara särskilt noga med att använda ekologiska russin, eftersom produkter från druvor (alltså vindruvor, russin, vin) ofta är hårt besprutade
Dela vindruvorna. dl gula russin. 1 dl vindruvor. Dela vaniljstången på längden. Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull
Många ger barnen russin som mellanmål, men detta måste alltså kompletteras. Köp helst ekologiska russin, vindruvor är en av de mest besprutade grödorna och rester av upp till 26 olika bekämpningsmedel finns ofta kvar i russinen har det visat sig
) I salladen finns vindruvor , apelsinbitar & russin. Väldigt god om man bortser från russinen. jag & russin går inte alls ihop (om det inte är sultanrussin *smask smask*) Â så dom fick jag ju peta bort
Nedan ser ni en personlig favorit – fet avokado som huvudrätt och söta vindruvor som efterrätt. Rör ihop en fruktig sallad på en apelsin, russin och hackade hasselnötter
2 msk russin. 10 vindruvor. Koka ihop alla ingredienser tillsammans med vaniljstången. Skrapa ur vaniljfröna efteråt och blanda ner dem i lagen efteråt igen