½ klase vindruvor. Lägg gelatinbladen i den varma saften. Rör om så att gelatinet löser sig. Låt gelatinet svälla i kallt vatten ca 5 min. 2 gelatinblad
Lägg på halverade vindruvor och ringla ev över lite nyponsoppa. Ta upp gelatinet och låt det smälta tillsammans med lite av nyponsoppan på svag värme i en kastrull
Skär vindruvorna i halvor och ta bort kärnorna. Lägg gelatinbladen en stund i kallt vatten. Rör i gelatinet och låt blandningen stå tills geléet är halvstelt
Krama ur gelatinbladen och lägg i ananasspadet och värm försiktigt tills gelatinet smält. Häll gelatinspadet i ananas- och äggsmeten i en tunn stråle under vispning
trädde melon, mandarin, ananas och gröna vindruvor på spett. Då jag inte fick tag på något vegetariskt alternativ till gelatin så fick det helt enkelt bli ännu flera efterrätter
Lägg på halverade vindruvor och ringla ev över lite nyponsoppa. Ta upp gelatinet och låt det smälta tillsammans med lite av nyponsoppan på svag värme i en kastrull
Tag upp gelatinet ur vattnet och krama ur det. Smält gelatinet i Madeiran. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter. 3 st gelatinblad. 250 gram vindruvor
Lägg på halverade vindruvor och ringla ev över lite nyponsoppa. Ta upp gelatinet och låt det smälta tillsammans med lite av nyponsoppan på svag värme i en kastrull