Lägg vindolmarna på ett fat täckt av vinblad och servera dem heta eller rumstempererade. En rätt jag har ätit sedan liten då vi hade grannar från Syrien och Turkiet
Jag hade vindolmar, sallad, majs, falafel, feta och gurka. Dagens lunch idag. Här i Danmark har dom många salladsbufféer så innan vi åkte till flygplatsen så åt vi det
Eller vindolmarna. Håll i er för nu kommer det en bildkavalkad efter en riktigt härlig lördag. Var så svårt att begränsa/dela upp detta inlägget så jag jag kör "all in"
Vindolmar. Lägg vindolmarna på ett fat täckt av vinblad och servera dem heta ellerrumstempererade. 2 citron silad saft från1,5 dl långkornigt ris sköljt2 stora gula lökar finhackade5 salladslökar tunt skivad4 msk färsk dill finskuren2 msk färsk mynta finhackad2 msk färsk slätbladig persilja finhackad5 msk olivolja kallpressadhavssalt och nymald svartpepparVindolmar – gör så här