Smaksätt med socker, salt och vinbärssylt. 5 dl svartvinbärssylt. 1. Sätt ugnen på 150 grader. Skär centimeterstora rutor med en vass kniv i skinnet på ankbrösten och lägg dem med skinnsidan nedåt i en kall stekpanna
Pajen med vinbärssylt i smeten blev givetvis lite sötare än den med svartvinbärslikör. i paj nr 2 bytte jag ut svartvinbärslikören mot 1/2dl svartvinbärssylt
Blanda vinbärssylt och vatten och häll blandningen i Jelloringen. 2,5 dl svartvinbärssylt. till svartvinbärssylt, mixa i QuickChef III 2,5 dl svartvinbär med 1,5 dl socker och 1 tsk vaniljsocker. 2,5 dl svartvinbärssylt
Klicka ut svart vinbärssylt i gropen. 1 dl svartvinbärssylt (helst hemmagjord). Lägg mjöl, potatismjöl, salt, smör och florsocker i en matberedare och mixa snabbt ihop till en jämn deg
2,5 dl svartvinbärssylt 2,5 dl vatten 3 st äggvitor 2 msk strösocker garnering 1,5 dl grädde 2 dl vinbär 12 st citronmelissblad Gör så här Blanda vinbärssylt och vatten och häll blandningen i Jelloringen. till svartvinbärssylt, mixa i QuickChef IIIÂ 2,5 dl svartvinbär med 1,5 dl socker och 1 tsk vaniljsocker. Garnera med grädde (grärna spritsad)och vackra bär (svarta/röda vinbär, hallon, blåbär) och gröna blad (citronmeliss eller vinbärsblad) 2,5 dl svartvinbärssylt