Den här saften är gjord på både röda och svarta vinbär. ProportionerTill 1kg svarta vinbär 7dl vattenTill 1kg röda vinbär 5dl vattenTill varje liter avrunnen saft ca 5-8dl socker efter tycke och smak. 1/2 tsk atamon till varje liter avrunnen saftTill vår vinbärssaft3,4l avrunnen saft1,8kg sockerAtamonGör så här. 1kg svarta vinbär. 1kg röda vinbär
Den här saften är gjord på både röda och svarta vinbär. Till vår vinbärssaft. Till vår vinbärssaft. Till 1kg svarta vinbär 7dl vatten. Till 1kg röda vinbär 5dl vatten
Här är det i form av en stek som serverades till Halloweenmiddag tillsammans med en len smörsmakande pumpapuré med snabbpicklad schalottenlök och svarta vinbär
Det är ju så surt men är ju gott i svart vinbärssaft och i mormors rödavinbärssaft. Jag plockade i alla fall svarta vinbär FÖRRA året, som fortfarande låg i frysen och röda vinbär hade jag fått av mamma som hon hade lagt energi på att plocka
Röd vinbärssaft är gott och svarta vinbär blir både gelé och dessertvin. Vid garageuppfarten fanns förut en mängd röda rosor men de förra ägarna hade tagit bort de flesta för att de var i vägen för bilarna
I somras gjorde jag röd vinbärssaft och frös in. Vinbärssaft är verkligen jättegott- röd som svart. 2 l röda vinbär4 dl vatten1 st vaniljstång6 dl strösockerTillagningSkölj bären. 2 l röda vinbär
Lyft upp gelatin-bladen och smält dem tillsammans med vinbärssaften i en kastrull. röda vinbärsklasar. 5 dl svartvinbärssaft. 5 dl svarta vinbär. 1 dl svartvinbärssaft