Vin salladslök recept

Kycklingpasta med tomatsås, vitt vin och citron

Kycklingpasta med tomatsås, vitt vin och citron

Skiva moroten väldigt tunt, hacka salladslök och kyckling och dela körsbärstomaterna i fyra delar. Vid vårat senaste besök åt jag en supergod pasta i tomatsås med vitt vin och citron som jag kände att jag var tvungen att försöka efterlikna hemma
Halstrad röding med gräddkokt salladslök

Halstrad röding med gräddkokt salladslök

Häll i vinet och koka i cirka 5 minuter, tillsätt grädden och koka ihop såsen till önskad konsistens, cirka 5 minuter. cirka 200 g salladslök (eller purjolök. 1 dl vitt vin
Gräddig Kantarellpasta med Salladslök & Chili

Gräddig Kantarellpasta med Salladslök & Chili

Reduktionerna finns i smakerna kantarell, whisky, peppar och rödvin/marsala. Gräddig kantarellsmak i kombination med färska champinjoner, krispig salladslök, litet sting av chili, och det som alltid lyfter en vanlig vardagslunch
Coq au vin på Bosarpkyckling

Coq au vin på Bosarpkyckling

Garnera med färsk salladslök. Lagom till att hösten börjar göra sig påmind tänkte vi laga en mustig klassisk Coq au vin fast på Bosarpkycklingdelar
Viltskavspanna med vin, nypon och kantareller

Viltskavspanna med vin, nypon och kantareller

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram pasta , valfri 1 paket renskav , 240 g 2 st vitlöksklyftor 1 tsk smör 1 st gul lök(ar) 2 st salladslök(ar) 2 st gul paprika 1 dl kantareller , färska 1 dl nyponskal , torkade 1 dl rött vin 1 msk kalvfond 2 msk matlagningsgrädde 2 st lagerblad 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Musselsoppa med salladslök

Musselsoppa med salladslök

På med vatten, vin och buljjongtärning. I med timjan, chili, salladslök och grädde. 1 kg blåmusslor1 gul lök1 vitlöksklyfta0,5 röd chili2 msk smör1 tsk curryett knippe färsk timjan4 dl vatten3 dl torrt vitt vin1 fiskbuljongtärning1 dl grädde4 salladslökarsalt och peppar2 msk hackad dillev bröd till serveringHacka den gula löken och fräs den mjuk i smör tillsammans med vitlöken
Superenkla och smarriga coq au vin från heta Paris.....

Superenkla och smarriga coq au vin från heta Paris.....

Bryn salladslök, vitlök och schalottenlökar och lägg i grytan. Häll över vinet samt en nypa flingsalt, rosmarin, lagerblad och persiljestjälkar (stjälkarna till grytan och bladen till servering)