Häll i krossade tomater, vatten, buljong och kryddor. Jag har fått en Crock-Pot att lotta ut till en läsare, så vill ni vinna en Crock-Pot, lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan och berätta varför du skulle vilja vinna en Crock-Pot
torrt vitt vin. Sila av musslorna och koka ihop buljongen tills hälften återstår. Använd nu buljongen som grund till soppa eller sås genom att tillsätta grädde, koka ihop i 5 minuter och sedan förädla vidare
Häll vin, buljong och soja i stekpannan och vispa ur de goda resterna. En liten slatt vitt vin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
) Rör ner tomaterna, grädden och buljongen i såsen och låt det koka ihop. Pastan blev verkligen en succé och vi var så taggade på den att vi glömde det vita vinet i kylen… Nu precis innan jag ska tillbaka till Sverige har mina tankar varit för mycket på allt annat än nuet
För att göra det hela så mycket enklare för oss fyller vi upp samma gryta med buljong och häller i pastan för att koka den tillsammans med löken och svampen
Smula ned buljongtärningarna och häll på rödvinet, vinägern och vattnet. en hålslev, sila buljongen. 1 flaska mustigt rödvin. 2 msk rödvinsvinäger. 2 hönsbuljongtärningar eller 3 msk koncentrerad fond
Rör i soja, dijon och smula i buljongen. Häll på vin, grädde och creme fraiche och låt koka upp. 4 dl vitt vin. 2 tärningar svampbuljong. 4 dl vitt vin. 2 tärningar svampbuljong
Tillsätt vin, sherryvinäger, bouquet garni, grädde och buljong. När man tänker på coq au vin blir det oftast en gryta med rött vin som påminner om boeuf bourguignon - en jättegod gryta, receptet finns här på bloggen