Vispa äggvitor, vinäger och hälften av florsockret till ett styvt skum. Sätt ugnen på 150° C. Vänd ner resten av florsockret och vispa vidare tills allt är styvt igen
Någonstans hade jag läst om kyckling som är tillagat i vinäger vilket jag aldrig har gjort. Det var två saker som jag oroade mig för i receptet, mängden vitlök och att rätten skulle bli för syrlig av vinägern
Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1. Skvätt över vinäger och olivolja 6
Smält smör och blanda ned mjölk och vinäger. Sätt ugnen på 180° och smörj formarna med smör. Rör noga samman bären med övriga ingredienser till bärblandningen