Här kommer ett recept som är jättesmidigt att göra och dessutom supergott. Har bjudit på det många gånger i sommar när man fått gäster, och alla har tyckt om det
Ingredienser Portioner. 4 600 g laxfilé (hel eller portionsbitar) 1 tsk salt 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 msk konc vilt- och kantarellfond 2 msk lingonsylt 1 krm svartpeppar 1 tsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag slog till redan idag och lagade denna Viltlax eftersom jag hade alla ingredienser hemma. För snart två veckor sedan var jag in på Kardemumma Gumman´s blogg och såg detta inlägg Skicka vidare
Jag hade ingen aning om vad jag skulle bjuda på förrän jag tittade i kyl och frys igår kväll, men valet föll som sagt på den här viltlaxen, som jag inte har lagat på flera år