Viltkebab recept

Viltkebab med två såser

Viltkebab med två såser

1 kg viltfärs finmald. 1 msk spiskummin finmald. 3 st vitlök klyftor, pressade. 1 st ägg. 2 msk svartpeppar grovmalen

Wrap Med Viltkebab

Här är ett mycket bra recept på viltkebab med hemmagjord kebabsås. 30 min. Lätt. Vilt. Wraps. Det går att använda vilken typ av viltskav som helst
Matig picknick-wrap med viltkebab

Matig picknick-wrap med viltkebab

300 g vitkål. 1salt. 11-2 klyfta vitlök. 11 citron. 13 msk majonnäs. 13 msk crème fraîche. 10,5 gräslök, fint skuren

Wrap Med Viltkebab

Här är ett mycket bra recept på viltkebab med hemmagjord kebabsås. Jag tycker det blir godast om man använder hälften älgskav och hälften hjortskav och såsen får gärna vara ganska stark
Recept på Muurikka

Recept på Muurikka

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port Tunnbröd 5 dl mjölk (3 %) 50 g smör 25 g Jäst (1/2 pkt) 1/2 tsk salt 1 msk Strösocker 2 1/2 dl Grahamsmjöl 7 dl Vetemjöl mjöl till utbakning Viltkebab 750 g Renskav salt och peppar kebabkrydda smör och olivolja Kebabsås 4 1/2 dl Gräddfil 3 msk Majonnäs 1 1/2 tsk Sambal oelek 4 1/2 msk Chilisås 3/4 tsk kebabkrydda 1/2 st Vitlöksklyfta (riven) Till servering Isbergsallad

Chiliaioli – Aioli Med Smak Av Chili

Vit KebabsåsGod Kycklingsallad Med JordnötterKycklingwokKycklingfilé Med Broccoli Och PurjolökStekt Lax, Ugnsrostad Blomkål & VitvinssåsWrap Med Viltkebab 2 dl äkta majonnäs (gärna Hellmanns)
Viltkebab med pepparrotsdressing

Viltkebab med pepparrotsdressing

1. Skala och hacka löken. Skala och grovriv sellerin. 2. Blanda ihop färs, lök, selleri, ägg, enbär, salt och peppar

Viltkebab

Blanda alla ingredienser med färsen och tillsätt ägget sist. Forma den till en rulle utan håligheter och slå in den i två lager alu-folie med öppna ändar så att saften kan rinna ut