Jag och barnen fick testa nya viltburgare från Polarica Wild food. Se receptet på Viltburgare med karamelliserad lök och pepparrotsmajo om du vill härma mig
Burgaren. Blanda samman samtliga ingredienser till dressingen, ställ åt sidan. Krossa enbären och saltet i en mortel, blanda det tillsammans med färsen och svartpeppar
Dela denna artikel. Facebook. Twitter. Google Plus. Tipsa. Utskrift. Recept. Publicerad 26 november 2014 kl. 19. 33. Enbärens vilda smak kommer verkligen till sin rätt i sällskap av viltfärs
Ugn 225°. Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till fingervarmt, 37°. Rör ut jästen i lite av vattnet. Tillsätt resten av vattnet, salt, ½ dl olivolja och mjöl
Och att äta en viltburgare slår det mesta, speciellt om man gratinerar den med lite Pecorinoost och serverar med lite grillade marinerade grönsaker och ett kraftigt glass rödvin
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda färsen med ägg. Krydda med salt och peppar. 3. Forma 8 tunna jämna "burgare" och lägg 1 tjock skiva ost mitt på 4 av dem